Julkisivuremontit

Jos rappaukset repsottavat tai maali hilseilee, on aika toteuttaa rakennukselle julkisivuremontti. Olipa kyseessä pelkkä pintaremontti tai rakennuksen julkisivun kokonaisvaltainen uudistus, SJR-Rakennus tekee asiakkaille julkisivuremontin alusta loppuun saakka.

Julkisivuremontissa teemme rakennuksille rappaus- ja maalaustyöt sekä esimerkiksi hiekkapuhallukset, joissa vanha maali poistetaan uuden maalikerroksen alta. Siisti työ kertoo ammattilaisen taidosta, ja siksi me SJR-Rakennuksessa panostamme erityisesti laatuun.

 

Satamakatu Tampere ennen
Satamakatu Tampere julkisivuremontin jälkeen

Julkisivuremontissa kartoitetaan korjattavat kohteet ja tehdään korjaussuunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa. Jos pinnoitus on päässyt rapistumaan pahasti, voi koko ulkokuoren kattava remontointi tulla tarpeeseen. Remontissa rakennuksen pinta kunnostetaan kokonaisvaltaisesti, ja verhoilu uudistetaan tarvittaessa täysin.

Toinen vaihtoehto on tehdä kevyt uudelleenmaalaus tai -rappaus. Jos rakennus ei ole kärsinyt rakenne- vaan pelkästään pintavaurioista, kevyt pintaremontti riittää. Rakennuksen kuntokartoituksen yhteydessä voidaan tehdä suunnitelma tarvittavista toimenpiteistä.

Saat SJR-Rakennukselta tarjouksen eri tyyppisten talojen pintaremonttiin. Yrityksemme ammattilaiset osaavat suositella sinun kohteellesi sopivan ratkaisun. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjous kotiisi tai taloyhtiöösi.